Despre noi

Cine suntem

La Automatico faci cunostiinta cu o echipa de specialisti dedicati, cu o vasta experienta in domeniul auto si pasionati de tot ceea ce inseamna reparatie, inspectie si revizie a cutiilor de viteze automate. Ei sunt aici gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa iti vina in ajutor tie, dar mai ales autoturismului tau.

Aici nu vei intalni un service obisnuit, ci unul specializat in revizia, repararea si reconditionarea cutiilor de viteze automate si componentelor sale (convertizor, bloc hidraulic, mechatronic, etc.)

Lansarea unei afaceri

 

In anul 2013 am deschis atelierul din Drumul Osiei, in spatele magazinului Metro Militari. Echipa era formata din 3 tehnicieni.

 

Am incheiat primele contracte de colaborare cu firme specializate in vanzarea uleiurilor si pieselor dedicate cutiilor de viteze automate.

Extinderea serviciilor

 

Am achizitionat dispozitivele speciale pentru reconditionarea convertizoarelor de cuplu. Avantajele clientului s-au observant imediat prin timp redus de finalizare reparative(nu se mai asteapta livrarea de la firme furnizoare), cost de transport piesa din strainatate, eliminat, siguranta efectuarii unui diagnostic corect prin taierea si analizarea convertizorului.

Ne marim echipa

 

Am achizitionat echipamentul special de testare blocuri hidraulice si mechatronice pentru cele mai populare modele de cutii automate: ZF 6HP, 8HP, Mercedes 722.9,722.6, Aisin TR60, TR80 etc. Practic toate componentele unei cutii automate pot fi testate si reconditionate in house.

 

Avem o noua imagine si un nou brand/site

 

Echipa a continuat sa creasca proportional cu cresterea activitatii. S-a creat un nou website si o noua identitate.

 

 

www.cutii-viteze-automate.ro -> www.automatico.ro

Am deschis un sediu in Brasov

 

Am deschis si in Brasov un atelier sub brandul Automatico. Cu 4 tehnicieni si 3 elevatoare suntem mai aproape si de clientii din Brasov si zona limitrofa Covasna, Sfantu Gheorghe.